De kosten van de yogalessen

De kosten:

Een proefles kost 10 euro. Daarna kun je je in principe alleen opgeven voor een vaste groep (met doorgaande wekelijkse lessen) maar je kunt instromen wanneer je wilt en wanneer er plek is natuurlijk.

De wekelijkse yogalessen gaan in de regel gewoon door tijdens de (school) vakanties (alleen met kerst en oud en nieuw zijn we 2 weken dicht en als de les dag op een feestdag valt is er ook geen les).

De maanden juli en augustus vormen een uitzondering. De gewone lessen stoppen dan en er zijn losse lessen voor wie maar wil .

Inschrijving gaat op volgorde van startdatum en betaling.De betaling en inschrijvingen gaan in de volgende 3 termijnen:

  1. Januari t/m april (ivm verhuizing in mei is het eerste kwartaal in 2013 nu 4 maanden)
  2. Mei t/m Zomervakantie
  3. September t/m December
Kosten

Bij betaling vooraf per termijn

1ste kennismaking Proefles

Losse les

1 uur

€ 9,75

€ 10,–

€ 12,50

5 kwartier

€ 11,10

€ 10,–

€ 14,–

1,5 uur

€ 12,75

€ 10,–

€ 16,–

In principe kun je je na de 1ste proefles alleen aanmelden voor vaste wekelijkse lessen die je per termijn betaald. Er wordt dan wekelijks een plek voor je vrijgehouden.. De groepsgrootte is minimaal 4 en maximaal 12.

Losse lessen kunnen als uitzondering in overleg ; we kunnen dan maximaal 1 week van te voren een plek voor je reserveren in een groep waar plek vrij is.

 

Je inschrijving is pas geldig na betaling. Het bedrag dient daarom vooraf betaald te worden. Teruggave van het lesgeld of het opschuiven van je lessen is helaas niet mogelijk.

Je kunt een gemiste les altijd inhalen, mits er plek is in een andere groep en alleen binnen de door jou betaalde termijn. Inhalen is dus een mogelijkheid en geen recht. We kunnen voor een inhaalles maximaal 1 week van te voren een plek voor je reserveren in een groep waar plek vrij is.

Bij afwezigheid van de leraar zal een vervanging worden gezocht. Als de les komt te vervallen houd je deze natuurlijk nog tegoed.
Vlak voor de termijn verstreken is krijg je een berichtje of je door wilt met de yoga voor de volgende termijn en tot die tijd blijft er dus een plek voor je gereserveerd in de groep waar je in zit.