Dans & Moves

Movement Medicine: Mindfulness in Motion

* Bewustzijn * Expressie * Energie * Vitaliteit * Verbinden * Plezier *

 

Movement Medicine is een eigentijdse dans- en bewegingsmeditatie voor body, heart en mind. Door te bewegen met aandacht worden we ons gaandeweg meer bewust van onze wezenlijke kwaliteiten, dromen en verlangens. Het is een pad van verbinding: met jezelf, de mensen om je heen, de gemeenschap van leven op aarde, de grotere stroom van Leven waar we allemaal deel van uitmaken. De dans kan zacht, krachtig, vreugdevol of verstild zijn. Je dans kan een gebed zijn of een luchtige zomeravondbries. Of honderden andere schakeringen hebben. Het is altijd jouw unieke dans die van binnenuit een weg naar buiten vindt.

Jasper Drent is vanaf 2003 intensief bezig met dans als vorm van spirituele beoefening. Hij heeft een Apprenticeship en Teacher Training bij Ya’Acov en Susannah Darling Khan gevolgd aan de School of Movement Medicine waarin extatische dans, moderne wetenschap en sjamanisme samenkomen. Hij is een erkend Movement Medicine Teacher.

Momenteel danst Jasper een stille, innerlijke dans en liggen de lessen stil….wachtend en in de aarde rijpend om op het juiste moment weer te te ontkiemen en tevoorschijn te komen.