Individuele Yoga

Het is ook mogelijk om van Jasper individuele yogabegeleiding te krijgen of begeleiding voor een eigen groep van maximaal 4 personen.

Jasper biedt verschillende vormen van individuele begeleiding aan. Centraal staat jouw vraag. Het kan gaan om een op maat gesneden yoga-programma waarin we kijken bij welke oefeningen jij het meeste baat hebt en waarin je individuele feedback krijgt over de uitvoering. Er is aandacht voor de houding, adem en innerlijke beleving. De adem en houding kunnen ondersteund worden door zachte aanraking.

Ook is er de mogelijkheid om meer in de diepte te onderzoeken hoe de relatie met jouw Lichaam – Hart – Geest is en hoe je die meer op elkaar af kunt stemmen. Naast Yoga-oefeningen, meditaties en adem gebruikt Jasper andere werkwijzen die geïnspireerd zijn door de dans, sjamanisme, massage, theater en zijn werk als trainer/coach. klik hier om voor info over Jasper

Stoelmassage

Jasper werkt ook als stoelmasseur. TouchPro® Stoelmassage is een circa 15 minuten durende drukpuntbehandeling met als uitgangspunt “hoe blijf ik gezond” in plaats van “hoe word ik beter”. In een speciaal ontworpen stoel krijgt je een behandeling voor de rug, schouders, armen, handen, nek en hoofd. De massage wordt zonder olie met kleding aan gegeven. Een goede manier om ontspannen en vitaal te blijven. Vanaf 6 personen, bij uitstek geschikt voor op de werkvloer. Prijs op aanvraag.

Voor meer informatie of voor opgave kun je Jasper bereiken op  06-176 02 319 via e-mail: jasperdrent@planet.nl