Jasper Drent

Jasper Drent (1964) begeleidt de yoga op maandag-  en dinsdagavond van 19:45 uur tot 20:45 uur en van 21:00 uur tot 22:00 uur.

Jasper is al bijna 25 jaar met yoga bezig. Het is een vanzelfsprekend onderdeel van zijn leven geworden, een tweede natuur.

Vanaf 1996 begeleidt hij yogagroepen. Hij heeft zijn opleiding bij de Saswitha stichting gedaan met als specialisatie “adem”. Zijn lessen worden geïnspireerd door verschillende yoga tradities: sommigen pittig en krachtig, andere rustig, vloeiend en verstild. Daarnaast komen elementen uit onder andere Qi Gong, movement medicine (bewegingsmeditatie en werken met de elementen) en massage in zijn lessen terug.

Voor Jasper gaan yoga en het leven over verbinden. Je verbinden met jezelf, met je lichaam, hart en geest. En je verbinden met een groter geheel (hoe je dit ook wilt noemen).

In de yogalessen komt dit terug door de uitnodiging om telkens weer met vriendelijke aandacht bij alles te zijn wat zich kenbaar maakt. Via de gevoelde ervaring kom je “uit je hoofd” en in je lijf en hart. Totdat je daar komt waar geen woorden meer zijn en er stilte is.

Behalve als yogadocent, werkt hij als trainer/coach voor bedrijven en particulieren. Daarnaast geeft hij ook stoelmassages.

Je kunt met Jasper overdag ook een afspraak maken voor individuele yogabegeleiding..

Op vrijdagavond begeleidt Jasper de movement medicine “dansmeditatie” klik hier voor meer info over de dans

Voor meer informatie of aanmeldingen  kun je Jasper bereiken op 06-176 02 319 , via e-mail: jasper@hetgeheel.nl of via het contactformulier

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.