Margo Boele

Margo Boele (1966) begeleidt

Dinsdag 18.15- 19.30,  Dru yoga les .Dru yoga geeft vitaliteit en kracht, innerlijke rust, balans en ontspanning. Ook de slaap wordt er beter van.
In de lessen wordt  veel aandacht besteed aan de kernstabiliteit en een goede aarding .

Aanmelden kan hier of bel Margo: 06-42127823  voor meer info: www.rose-wood.nl of stuur een mail naar margoboele@gmail.com

Op maandag ochtend is er Dru les op het 3e erf aan de Biltstraat. Zie voor meer info: www.rose-wood.nl

Je leert je verbinden met de stille plek in jezelf en te  leven vanuit die innerlijke kracht en rust. Dru komt van “druven” wat in het Sanskriet het stille punt betekent. Dru yoga en meditatie wordt ook wel de yoga van het hart genoemd.

Margo Boele is Dru yoga en meditatie  docent en natuurcoach. Zij heeft ook  opleidingen gevolgd in o.a. intuïtieve ontwikkeling en Qi gong.

Lesopbouw: De lessen bestaan uit een activatie om de spieren te warmen en versoepelen. Dan een EBR reeks (energie block release) om  energieblokkades en spanning in het lichaam op te heffen. Het zijn vloeiende bewegingen door iedereen gemakkelijk te leren. dan volgen altijd asana’s (yogahoudingen) en een sequentie , een reeks zoals de bijvoorbeeld de vier windrichtingen, de aardegroet, de zonnegroet.
Deze heerlijke vloeiende bewegingsreeksen hebben een positieve invloed  op het fysieke lichaam en op je hele wezen, de energiebalans je emoties en je geest! En we sluiten altijd af met en diepe ontspanning om het lichaam in balans te brengen.

Kom gerust eens langs voor een proefles en ondervind de heilzame werking van DRU.

Over Margo: De rust die uitgaat van de natuur, waar alles elkaar altijd aanraakt, de lucht, het licht van de zon, het water en de aarde geven Margo een gevoel van éénheid en vertrouwen, van innerlijke rust en vreugde. Verbinding is voor Margo in haar leven altijd een trefwoord geweest. Zij vond deze verbondenheid al tijdens haar werk als beeldend kunstenaar door naar de natuur te kijken en in de natuur te zijn. Daar voelde zij zich verbonden met het geheel.

In 1993 begon zij met een opleiding Intuïtieve ontwikkeling en healing bij het CLI in Utrecht, later volgde zij lessen Qi Gong bij Inge Maassen en Mantak Chia en  Dru meditatie,- en yoga docentenopleidingen

Dru heeft de kracht van werken vanuit het hart. Het geeft compassie, mededogen, heling en véél plezier. Dat geeft zij graag door! Margo begeleidt ook al jarenlang groepen volwassenen en kinderen in natuurbeleving, stiltewandelingen, mandalatekenen.

 

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.