Rooster

Lesrooster

 

Maandag:
18:00 – 19.15  Yoga en stem met Jeannine
19.45 – 20.45  Yoga met Jasper
21.00 – 22.15  Yoga en meditatie met Jasper

Dinsdag
18.15 – 19.30     Dru Yoga met Margo
19.45 – 20.45  Yoga met Jasper
21.00 – 22.15  Yoga en Meditatie met Jasper

Vrijdag
10.00 – 11.30    Dru Yoga en Meditatie met Margo

Zaterdag of Zondag 1 x per maand
09.00 – 12.00    Dru Yoga en Yoga Nidra met Margo

 

 

Aanmelden


Hier kan je aanmelden voor de lessen van:
Jasper
Jeannine
Margo

Jasper Drent
Jasper is te bereiken op tel:  06-176 02 319
Via e-mail: jasper@hetgeheel.nl of het inschrijfformulier
Lesgeld voor de groepen van Jasper kun je overmaken op giro nr. 6060208 t.n.v. J. Drent te Achterveld.

  • Inschrijving gaat op volgorde van startdatum en betaling.
  • Er zit geen specifieke volgorde of opbouw in de opeen volgende lessen. Zodra er een plek vrij komt in een groep ben je van harte welkom om mee te doen.
  • Bij de lessen die vol zijn kun je op een wachtlijst geplaatst worden, er kan altijd een plek vrijkomen.
  • Bij de lessen die nog niet van start zijn (start binnenkort) kun je ook op een wachtlijst geplaatst worden, de groep start dan zodra er voldoende deelnemers zijn

Alle groepen zijn voor zowel beginners als gevorderden toegankelijk.

 

Kosten

De kosten:

Een proefles kost 10 euro. Daarna kun je je in principe alleen opgeven voor een vaste groep (met doorgaande wekelijkse lessen) maar je kunt instromen wanneer je wilt en wanneer er plek is natuurlijk.

De wekelijkse yogalessen gaan in de regel gewoon door tijdens de (school) vakanties (alleen met kerst en oud en nieuw zijn we 2 weken dicht en als de les dag op een feestdag valt is er ook geen les).

De maanden juli en augustus vormen een uitzondering. De gewone lessen stoppen dan en er zijn losse lessen voor wie maar wil .

Inschrijving gaat op volgorde van startdatum en betaling.De betaling en inschrijvingen gaan in de volgende 3 termijnen:

  1. Januari t/m april
  2. Mei t/m Zomervakantie
  3. September t/m December
Kosten

Bij betaling vooraf per termijn

1ste kennismaking Proefles

Losse les

1 uur

€ 9,75

€ 10,–

€ 12,50

5 kwartier

€ 11,10

€ 10,–

€ 14,–

1,5 uur

€ 12,75

€ 10,–

€ 16,–

In principe kun je je na de 1ste proefles alleen aanmelden voor vaste wekelijkse lessen die je per termijn betaald. Er wordt dan wekelijks een plek voor je vrijgehouden.. De groepsgrootte is minimaal 4 en maximaal 12.

Losse lessen kunnen als uitzondering in overleg ; we kunnen dan maximaal 1 week van te voren een plek voor je reserveren in een groep waar plek vrij is.

 

Je inschrijving is pas geldig na betaling. Het bedrag dient daarom vooraf betaald te worden. Teruggave van het lesgeld of het opschuiven van je lessen is helaas niet mogelijk.

Je kunt een gemiste les altijd inhalen, mits er plek is in een andere groep en alleen binnen de door jou betaalde termijn. Inhalen is dus een mogelijkheid en geen recht. We kunnen voor een inhaalles maximaal 1 week van te voren een plek voor je reserveren in een groep waar plek vrij is.

Bij afwezigheid van de leraar zal een vervanging worden gezocht. Als de les komt te vervallen houd je deze natuurlijk nog tegoed.
Vlak voor de termijn verstreken is krijg je een berichtje of je door wilt met de yoga voor de volgende termijn en tot die tijd blijft er dus een plek voor je gereserveerd in de groep waar je in zit.

 

Nieuwsbrief

Mailinglijst:

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van veranderingen en nieuwe initiatieven kunnen we je op de mailinglijst zetten.

We sturen je dan ongeveer twee keer per jaar een bericht over onze nieuwe activiteiten en/of plannen. We sturen geen mail door van derden, maar alleen informatie over activiteiten die vanuit ons yogacentrum worden gegeven en je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden. Zo hebben we plannen om naast de wekelijkse yogalessen ook yoga(workshops) in het weekend te geven in Amersfoort of in Drenthe.

Dus laat het ons weten als je op de hoogte wilt worden gehouden door een bericht te sturen naar jasper@hetgeheel.nl (een “ja informatie” in het onderwerp is voldoende)
Zolang bent ingeschreven in 1 van de lopende yogagroepen sta je al op een mailinglijst, dus hoef je niets te sturen.