Zien en Zijn

Workshopserie

Twee zondagen waarop yoga en presenteren vanuit Speaking Circles® samenkomen. Je leert om met aandacht van binnen naar buiten te gaan, jezelf te laten zien en anderen te zien. Presenteren wordt leuker, persoonlijker, boeiender en meer ontspannen.

Wanneer:        2 zondagen: 10 november en 24 november 2013

Tijd:                 10.30 uur tot 16.30 uur met maximaal 12 deelnemers.

Waar:              Qi Centrum, Amsterdamseweg 43a in Amersfoort

Kosten:           € 185,-, als je je als duo inschrijft, betaal je samen € 330,-

Opgeven:        via jasper@hetgeheel.nl of via hanneke@hannekejanzen.nl

 

Wat ons als collega’s bindt, is dat we allebei werken vanuit de intentie dat je open en mild naar jezelf en de ander kijkt en luistert. Verder gaan we er beiden vanuit dat waarachtig contact altijd ontstaat in de frisheid en de helderheid van het hier en nu.

De raakvlakken tussen yoga en Speaking Circles® zijn talrijk. Het ervaren in het hier-en-nu; het maken van contact; echt zijn; bewust aanwezig zijn; aandacht hebben voor je lichaam en je adem; aanwezig zijn met je verhaal. Bij yoga ligt het accent wat meer op het naar binnen gaan en stil zijn. Bij presenteren vanuit Speaking Circles® maak je vanuit jezelf het contact met je publiek. Vanuit de stilte komen de woorden.

Er zit een opbouw in de oefeningen in de twee dagen. Afhankelijk van je wensen en van de situaties waarin je wel eens presenteert, passen we de oefeningen aan. Ook het presenteren met PowerPoint of Prezi kan aan bod komen op tweede dag.

Door de combinatie van yoga en Speaking Circles® ontwikkel je een basis van contact en rust die inzetbaar is bij elke soort presentatie of gesprek. Die nemen ze je nooit meer af.

 

 

Voor meer informatie kun je terecht bij

Jasper Drent               06 – 17 60 23 19

Hanneke Janzen        06 – 50 62 70 28
www.hannekejanzen.nl

 

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.