De Beweging naar Autonomie en Verbinding, dagworkshop 22 september

In contact zijn met jezelf, met je behoeften, je wensen, wie wil dat nu niet? En in contact zijn met de ander, genieten van de relatie vanuit de vrijheid om te kiezen, wie wil dat nu niet?

Ieder mens heeft de behoefte aan eigenheid en autonomie en de behoefte aan relaties met anderen.In het dagelijks menselijk leven loopt dit niet altijd vanzelf. Oordelen,strijd, pleasen, jezelf wegcijferen of juist je eigen mening doordrammen zijn enkele mogelijke patronen die een helder stromende communicatie met jezelf en de ander in de weg kunnen staan.

Deze dag onderzoeken en versterken we de relatie met Autonomie en Verbinding. We doen dit met behulp van zelfonderzoek (inquiries), bewegingsmeditaties en dans. Aangemoedigd door de steun van elkaar gaan we het avontuur aan. Neem je mildheid, een beetje moed en je nieuwsgierigheid mee.
Waar: Het VlinderHuys, Barchman Wuytierslaan 51, Amersfoort
Wanneer: zondag 22 september van 10:30-17:30. (Aankomen met koffie en thee vanaf 10:00, inclusief lunch).
Kosten: € 95, je plaats is gegarandeerd na betaling op NL52 RABO 0110 242238 tnv M J Verschragen te Zoeterwoude. Als je graag mee wilt doen en geld is een probleem, neem dan contact op, misschien kunnen we tot een oplossing komen.
Info: jasper@heelhetleven.nl of 06 -176 02 319
Begeleiding: Jasper Drent en Marco Verschragen
Jasper is Movement Medicine teacher, yoga docent en coach en integreert in zijn werk Westerse, Oosterse en sjamanistische principes.
Marco is psycholoog en combineert werkvormen vanuit ondermeer cognitieve gedragstherapie,mindfulness en focusing.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.